Så er den her – bogen!

Det var godt nok med spænding i maven, jeg kørte hjem fra arbejde i dag. Og det var ikke på grund af champagnen eller chipsene fra fredagsbaren, men derimod fordi jeg vidste at Lisbeth havde kørt hele oplaget af min bog “Pages of a Non-Existent Diary” op med elevatoren til Forlaget på tredje.

Og så kan I godt pakke alle jeres digitale gadgets og iPads og Galaxies og hvad ved jeg sammen – for det ER altså en helt særlig fornemmelse at stå med en bog i hånden, godt og præcist trykt på godt papir, med flapper og rygtykkelse der bare passer. At åbne en kasse med eksemplarer af den bog man indtil da kun har set på skærm er noget af det bedste. Især fordi vore venner på SvendborgTryk sgu er til at stole på, endnu en gang! Det er flot arbejde, og det er en helt usædvanlig god fornemmelse i maven at jeg har en 160 siders bog om – mig. Glæd jer – den udkommer på torsdag i Galleri Lisse Bruun. Kom og køb et eksemplar til særpris – eller køb den nu på www.pryds.com/bestil