“Pages …” anmeldt i North Art Magazine

“Disse ikke-eksisterende dagbogsblade er gode at bladre i og viser en mangefacetteret kunstner, der søgende leger med sine materialer, men aldrig uden alvor. Derfor er disse sider af ikke-dagbogen også læseværdige for andre end kunstneren selv.”

Sådan skriver kunstanmelder Troels Laursen i anmeldelsen af min bog “Pages of a Non-Existent Diary” i North Art Magazine, som netop er udkommet. Troels Laursen beskriver bogens tekster som “små dåseåbnere til kunstnerens værker og univers” og fortsætter:

“Navlepilleri er der ikke meget af. Pryds viser glad og gerne sine værker frem. Og for denne læser er det ganske underholdende at se, hvorledes manden og hans kunst udvikler sig. At se hvordan han ligesom koncentrerer tingene ligeså stille og med tiden, så essensen af værkernes kraft bliver stærkere og enklere”.

Dét med navlepilleriet er jeg specielt glad for – det er jo altid svært at forholde sig til ens eget værk, og især da når det strækker sig over 30 år, som tilfældet er i denne bog. Derfor er det en stor fornøjelse, at også andre mener, der er noget at hente.

Læs mere og køb bogen her.

Værker gengivet i bogen udstilles i øjeblikket på KunstCentret Silkeborg Bad.
Sidste dag 2. december 2012. Læs mere om udstillingen her.