Fire guldmedaljer til håndholdt design

Der var guld til Arbejderen, Information, Politiken og Berlingske, da Danske Medier i går uddelte årets medaljer.

To forsider, fra hhv. Information og Politiken, fik guld i print-konkurrencen, mens der i “Årets Webavis” var guld til Arbejderen for hjemmesiden arbejderen.dk, og til Berlingskes iPad app. Bemærkelsesværdigt og positivt i denne digitale tidsalder er det at se, at de to printvindere begge bygger på håndtegnede – eller i Informations tilfælde håndskrevne – illustrationer.

Ud over de gyldne priser blev der uddelt sølv til Information, BT, Morgenavisen Jyllands-Posten og Politiken i print-konkurrencen og til Kristeligt Dagblad, Morgenavisen-Jyllands-Posten, BT, Politiken, Berlingske og to gange Ekstra Bladet i web-konkurrencen, samt hæder til 14 print-sider og fem web-sider.

Herunder de fire guldvindere – se alle vinderne på danskemedier.dk

Danske Medier er resultatet af en sammenslutning af en række foreninger for danske professionelle medier: Dansk Magasinpresses Udgiverforening (DMU), Danske Dagblades Forening (DDF), Danske Specialmedier (DS), Digitale Publicister (DP), Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM), Radioerne og Ugeaviserne.