Skriver-debut på business.dk

“Velkommen på forsiden!” – lød det fra min gode kollega Vibeke, da min note om Berlingskes pris-høst i eftermiddags var lagt på business.dk, med link helt ude på forsiden af selveste b.dk.

Og ret havde hun sørme; dér, et godt stykke nede – under de gode råd mod prostata-kræft og fitness i det fri, jovist, men over Grækenlands fleksrente – lå henvisningen til Design-priser til Berlingske. Den ligger der såmænd endnu, her hen mod midnat – men det er altså også en nyhed af de go’e.

Fik jeg sagt, at det er første gang min byline som skrivende er publiceret i Berlingske-regi – nøjagtig 3 år og 20 dage efter min første arbejdsdag i Pilestræde? Det er da værd at tænke lidt over 🙂

(Opdateret 22.11.2012 kl. 23.44):
Omtalen blev dagen efter citeret på journalisten.dk. Hele den første halvdel, stort set – dog behørigt markeret med “Det skriver b.dk” og med en lettere stramning af rubrikken. Til gengæld får jeg næppe lov til en anden gang at skrive om designpriser på b.dk – da jeg jo er ansat på en af de prisvindende publikationer. Sat på spidsen betyder det måske, at Berlingske ikke vil kunne skrive om en pris, Berlingske har vundet? Tjah … Men det var da dejligt, at nyheden kunne bruges (og genbruges), så længe den var god nok.