Velkommen på forsiden! – i Silkeborg

Silkeborg Bads nye hjemmeside – med lille billedshow på forsiden.

KunstCentret Silkeborg Bad har fået ny hjemmeside. Et behageligt, overskueligt nyt design – det er blevet meget lettere at finde rundt i Badets mange arrangementer og aktiviteter.

På forsiden har man anbragt de vigtigste oplysninger, som de fleste alligevel leder efter som det første: Åbningstider, aktuelle udstillinger og en kort oversigt over kommende arrangementer som omvisninger, julekoncerter osv.

Det store billedfelt på forsiden viser et lille selvkørende billedshow med de aktuelle udstillinger, og hov! Dér var sørme lige min Fifty/Fifty-udstilling, som kan ses indtil den 2. december! Introduktion til udstillingerne kan også ses under menupunktet “Udstillinger” øverst til venstre. Det ville være rigtig smart, hvis man kunne klikke på de forskellige billeder og komme direkte til siden med omtale af den valgte udstilling – men det er kun en lille omvej at klikke på datoen for at komme til oversigten.

På forsiden er der også links på fremtrædende plads til en opfordring til at blive medlem af Silkeborg Bads venneforening – den er hermed videregivet! – og til smagsprøver på, hvad man kan købe i den velassorterede museumsbutik. Hvad der ikke fremgår her er, at man faktisk også kan købe min bog Pages of a Non-Existent Diary og Lisbeths Tekstile udtryk – en introduktion på museet. Men muligvis kun så længe Fifty/Fifty-udstillingen hænger på væggene – så skynd jer til Silkeborg!

Lidt gemt af vejen i “Udstillinger”-menuen er et link til Badets grafiksamling, der er en lille perle i sig selv. 4.000 enkeltblade af omkring 200 gode danske grafikere som Jane Muus, Aksel Jørgensen, Svend Wiig Hansen, Lene Adler Pedersen og min egen favorit Søren Hjorth Nielsen kan ses – dog kun efter forudgående aftale. Udvalgte værker fra samlingen præsenteres jævnligt på små udstillinger, den næste fra 5. januar 2013 med titlen “Strejftog i dansk grafik gennem 200 år”.

God fornøjelse i Silkeborg – og på det nye silkeborgbad.dk !

Sådan præsenterer Kunstcentret Silkeborg Bad min udstilling Fifty/Fifty – med eksempler på de forskellige “genrer” som maleri, collage og grafisk design, der vises – indtil 2. december i år.
Silkeborg Bads grafiksamling rummer både ældre og nyere god dansk grafik – godt og sikkert opbevaret i aflåste skabe, men det er muligt at få adgang til samlingen hvis man ringer og træffer aftale med museet.