Historien om TEX-antik

“Jeg får de mest fantastiske mails, gode historier og personlige bestillinger fra alle egne af Danmark, men også fra steder som Island, Norge, Sverige og Holland har jeg fået forespørgsler. Det er en fantastisk oplevelse.”

Lisbeths lidt nørdede niche-butik, TEX-antik, der sælger gode brugte (og enkelte nye) bøger om tekstil, håndarbejde, kunsthåndværk og kunst fra hjemmesiden tex-antik.com er stille og roligt ved at vokse sig stor. Vi har fået styr på kategorierne, fået støvet nogle lidt pænere reoler af, så bøgerne præsenterer sig godt, og der kommer hele tiden nye titler til salg. TEX-antik er ganske unik i Danmark – Lisbeth nægter at tage alle mulige slags bøger ind i sortimentet men koncentrerer sig om noget af det, hun ved mest om og derfor er god til at finde også sjældne bøger om – nemlig tekstil og håndarbejde.

Historien om, hvordan det hele begyndte for “byens bedste bogpusher”, som en tilfreds kunde har døbt TEX-antik, kan nu læses i en stort og flot opsat artikel i Haandarbejdets Fremmes blad nr. 3, november 2012. Find bladet på biblioteket, eller bestil det på haandarbejdetsfremme.info

TEX-antik findes, som nævnt, på tex-antik.com