Efter Fifty/Fifty

Fifty/Fifty projektet er nu officielt afsluttet. Den tredje og sidste udstilling – i Kunstbygningen Filosoffen i Odense – blev pillet ned i søndags, men bogen Pages of a Non-Existent Diary (projektets fjerde ‘ben’) kan stadig købes både ved bestilling her fra siden samt i Galleri Lisse Bruun. I galleriet havde vi jo fornøjelsen at præsentere bogen ved udgivelsen på den første Fifty/Fifty-udstilling i august.

Andet stop på turneen var KunstCentret Silkeborg Bad, hvor vi i ‘Langsalen’ opbyggede en – synes vi selv – velfungerende helhed og fik fine anmeldelser af både udstilling og bog – bl.a. fem stjerner af seks mulige i Midtjyllands Avis!

Sidste stop var som nævnt i eventyrets by Odense – hvor de tre sale i Filosoffen bød på den største sammenhængende udstilling nogensinde med mine arbejder. Omkring 900 gæster lagde vejen forbi de tolv dage, udstillingen var åben, hvilket vist er et meget pænt besøgstal, sådan en vinterkold februar. Betydeligt færre, men til gengæld oprigtigt interesserede, mødte frem til de to Artist Talks og fik lidt at høre om baggrunden for både projektet, bogen og udstillingen.

Næste arrangement i kalenderen er Kunst2100’s Åbne Værksteder den 20.-21. april, hvor LIsbeth og jeg begge deltager; mere om det senere. På gensyn!

Fifty-Fifty-plakater