En uge mere i Filosoffen

Søndag den 10. februar er sidste chance for at se udstillingen Fifty/Fifty i Kunstbygningen Filosoffen i Odense. Der er åbent hver dag indtil da – fra tirsdag til søndag, alle dage kl. 11-17. Lisbeth vil være i Filosoffen alle dage det meste af tiden; selv er jeg der først på søndag – men kl. 14.30 vil der være en officiel introduktion på falderebet i form af en Artist Talk, der varer ca. en halv time. Se programmet på pryds.com/filosoffen

Når udstillingen lukker og slukker kl. 17 er Fifty/Fifty-projektet foreløbig afsluttet – én bog og tre udstillinger præsenteret, som fejring af min 50 års fødselsdag. Bogen lever videre og kan fortsat købes på pryds.com/bestil – udstillingerne ses aldrig igen, i hvert fald ikke i dén udformning. Så her er lige endnu en lille stribe billeder fra Odense. Kom og se dem i virkeligheden:

Filosoffen_1626low

Filosoffen_1611low

Filosoffen_1655low

Filosoffen_1662low

Filosoffen_1673low

Filosoffen_1700low

Filosoffen_1640low

Filosoffen_1639low

Filosoffen_1692low

Malerier, collager, magasinforsider, plakater, bøger, og originaltegninger til skriftdesign. Alt dét kan du se i Kunstbygningen Filosoffen, Odense, indtil på søndag klokken 17. (Foto: Lars Pryds)