“Opbrud” – “Break-up”, 1987

Opbrud - Installation View

(Scroll down for English text)

Nu sælges: “Opbrud”, en serie på 24 blyantstegninger af Lars Pryds. Tegningerne er alle blevet til i slutningen af 1987 i Kolding og Sønderjylland. Selv om det er længe siden, har tegningerne aldrig været udstillet offentligt før for ganske nylig, da 18 af dem vistes på den sidste “Fifty/Fifty” udstilling i anledning af min 50 års fødselsdag og udgivelsen af bogen “Pages of a Non-Existent Diary“.
Se alle 24 tegninger herunder.

Priser
Pris pr. stk.: DKK 1.500,-
Prisen er inkl. sort alu-ramme og 5% moms (førstegangssalg, billedkunst) men ekskl. forsendelse.

Størrelse, tegning: 29,7 x 21 cm. Størrelse på ramme: 40 x 30 cm.
FOR AT KØBE – klik her eller skriv til pryds@mac.com

Om “Opbrud”:
Efteråret 1987 var en opbrudstid for os – deraf naturligvis titlen. Jeg havde netop afsluttet min uddannelse til tegner/grafiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding; Lisbeth var flyttet til Højer til et job som seminarieforstander; men inden årets udgang var vi flyttet til Aarhus for at starte på en frisk som freelancere med eget atelier. Tegningerne forestiller de nære omgivelser og ting primært i min kombinerede lejlighed/atelier i Kolding – måske i et forsøg på at fastholde indtryk fra et sted, jeg var på vej til at forlade og aldrig ville kunne få at se igen.

De meget personlige tegninger (de burde faktisk have været med i Pages …) sættes nu til salg, skønt det er lidt vemodigt. Den enkle, mat-sorte aluminiumsramme vist på billedet øverst er inkluderet i prisen.

Now selling: “Break-up”, 24 drawings by Lars Pryds. These pencil drawings were all created in late 1987. Although this was more than 25 years ago, they were not shown to the public until recently, when 18 of the 24 drawings in the series were exhibited in the third of three “Fifty/Fifty” exhibitions, celebrating my 50th birthday and the publication of my book “Pages of a Non-Existent Diary“.

Pricing
Price: DKK 1,500,-
Price includes black aluminum frame and 5% VAT (artists’s own work) but not shipping.

TO BUY – click this link or email to pryds@mac.com
Size of drawing: 29,7 x 21 cm. Frame: 40 x 30 cm.

About “Break-up”:
The time was a time for break-up (hence the title) – I had just graduated from design school; Lisbeth had moved to the Højer in the very south of Denmark to lead a teachers’ college; but within the month of December we had moved to Aarhus to begin a new life as freelancers from our own studio. The drawings depict my nearest surroundings and things in my old studio/apartment – maybe in an attempt to keep the memory of a place I would soon leave behind and never be able to re-visit again.

These highly personal notes (they should have been included in Pages …, perhaps, but they weren’t) are now all for sale. The simple, matt black aluminum frame shown in the image above is included in the price.