Master i Design? I hope so …

De fem eksemplarer af Master-afhandlingen, maj 2013Endelig: så er min master-afhandling klar til at blive afleveret! Fire indbundne eksemplarer (en ekstra til mig selv), og da den handler om grænselandet mellem kunst og design, er titlen på forsiden naturligvis sat i collagematerialer, og indbindingen er den go’e gennemprøvede lædersyede slags. Dén skal nok holde – nu håber jeg bare de 70 sider indhold også holder.

Finally: my Master thesis is ready for submission. Four copies (an extra for myself), and as it’s all about the borderland between art and design, the title on the cover was typeset in cut and pasted collage materials. The binding is the well proven leather string sewing kind. It’ll hold, for sure – now I hope the same for the content on the 70 pages.