LT og LP på sommerudstilling hos Lisse

Sommer2013-kvadrat3Både Lisbeth Tolstrup og Lars Pryds udstiller i år på Galleri Lisse Bruuns sommerudstilling, der åbner torsdag den 13. juni. Udstillingen er som vanligt en god blanding af nye og gamle kendinge – galleriets kunstnere med gæster som det hedder. Så der er en god chance for at finde liige det du ikke vidste, du manglede.

OBS: Udstillingen er forlænget – er åben igen efter sommerferien i perioden 7.-24. august 2013.

Velkommen til fernisering, torsdag 13. juni 2013 kl. 17-19
i Galleri Lisse Bruun, Store Kongensgade 99, København K.

Lisbeth udstiller et lille udvalg af mytekrukker og tekstile objekter – herunder ses på det ene foto de fire “Golden Guards” sammen med “Fantilope” og på det andet fem mytekrukker hvoraf to er helt friske (næsten tørre). Jeg har færdiggjort en serie nye billeder, der er en hyldest til Jean Harlow (1911-37), filmhistoriens første platinblonde sexbombe – den oprindelige, rigtige, som bl.a. Marilyn Monroe havde som sit forbillede, og som blot blev 26 år gammel. De kan også ses herunder – teknik og materialer er tusch, acryl, lak, collage og polymer-transfer på pap. Størrelsen er som et postkort – hver måler 15 x 10,6 cm.

Tolstrup_Golden-GuardsLow
Lisbeth Tolstrup: “Golden Guards” og “Fantilope”, mixed media. Ca. 15 x 6 x 6 cm (eksl. podie). Foto: Lars Pryds
Tolstrup_MytekrukkerLow
Lisbeth Tolstrup: “Mytekrukker”, mixed media. Ca. 6 x 6 x 6 cm (eksl. podie). Foto: Lars Pryds
pryds_harlow_2918low
Lars Pryds: “Hommage à Harlow #1-12”, 2013. Acryl, tusch, lak, collage, polymer-transfer på pap, hver 15 x 10,6 cm.

pryds_jean_harlow_2013-01retouched600

pryds_jean_harlow_2013-04retouched600

pryds_jean_harlow_2013-11retouched600

På udstillingen deltager i alt 28 udstillere:

Brit Hendriksen, Joseph Herbelin, Ulla Lindholm Christensen, Maja Sofie Dahl Christensen, Catherine Storm Erichsen, Aksel Kaalund, Anders Adérn, Lis Kläp, Søren E. Hansen, Ole Olesen, Lone Villaume, Claus Bruun Hansen, Susanne Schmidt Nielsen, Svend Bruun, Lars Pryds, Lisbeth Tolstrup, Thomas Møller Larsen, Terje Sandengen, Paule Ducourtial, Marie Hélène Durand Laudet, Bob Meier, Frank Jensen, Annette Juel, Angelika Nissen, Mikala Valeur, Knud Ahrenskou, Malene Schøll