Sommeren er forbi nu …

… og den nærmest fløj afsted. Sådan sang C.V. Jørgensen på “Tidens Tern” i 1980. Men vi står ikke “tomhændet tilbage” – nu sker der nemlig ting og sager. Her en lille update fra atelier, tegnestue og forlag:

newsletter4_august_2013

Indie Books og NewPub hos Arnold Busck
Arnold Busck åbner den 2. september en Indie Books-sektion i boghandlen på Købmagergade i København. Det sker i samarbejde med NewPub, et netværk af forfattere, selvudgivere og mikroforlag. Forlaget på Tredje er med – og vi har to titler på hylderne hos Arnold Busck. Mandag den 2. september fra kl. 16 præsenteres projektet med taler af arrangører, forfattere, forlæggere m.fl.
Se hele programmet på http://bit.ly/18OUXWh
Om NewPub: www.newpub.dk
FB event: http://on.fb.me/16URF6k

To nye steder du kan købe Pryds’ collager: i Kolding og på nettet
Det er en fornøjelse at kunne fortælle, at Lars nu er repræsenteret i Galleri Pagter i sin fødeby Kolding. Galleri Pagter har taget nogle collager og bogen “Pages of a Non-Existent Diary” i kommission, så kig ind i Adelgade, hvis du er på de kanter.
Derudover har Lars nu en international profil på Saatchi Online – en udløber af det verdenskendte Saatchi Gallery. Her er et udvalg af collager og malerier sat til salg – og flere føjes til løbende.
Galleri Pagter: www.galleripagter.dk
Saatchi Online: www.saatchionline.com/pryds

Tolstrup Tekst – nu som skrivekursus
På opfordring udbyder Lisbeth nu en lille serie skrivekurser, der afholdes på tegnestuen på Østerbro. Skrivekurserne er henvendt til alle, der har lyst til at udfordre deres talent og få inspiration til selv at skrive. Der er to typer at vælge imellem – korte 3-timers introduktionskurser og 2-dages kurser (12 timer).
Se kursusopslagene: www.lisbethtolstrup.com/kurser

Ny hjemmeside for tegnestue og forlag
Vi har brugt sommeren til at opdatere hjemmesiderne TEX-antik.com – Lisbeths tekstile antikvariat – og den helt nye tolstruppryds.com, der viser, hvad vi arbejder med på tegnestue og forlag. Det giver forhåbentlig et godt overblik over de typer af opgaver, vi kan tilbyde, og hvad vi brænder allermest for.
Gå i dialog med os på: www.tolstruppryds.com

De bedste hilsner
Lisbeth Tolstrup og Lars Pryds

Også udsendt som nyhedsbrev i august 2013.
Tilmeld dig nyhedsbrevet på pryds.com/news