To udstillinger på vej

To billeder – to udstillinger: Til venstre maleriet "Fragile #6" (2003), der fra 28/2 kan ses i Galleri Pagter; til højre en collage med titlen "Mellem 1 og 2" (2013), der vises i Jäger Jansson Galleri i Lund i perioden 8.-30. marts. Formaterne er hhv 24 x 18 cm og 28 x 23 cm.
To billeder – to udstillinger: Til venstre maleriet “Fragile #6” (2003), der fra 28/2 kan ses i Galleri Pagter; til højre en collage med titlen “Mellem 1 og 2” (2013), der vises i Jäger & Jansson Galleri i Lund i perioden 8.-30. marts. Formaterne er hhv 24 x 18 cm og 28 x 23 cm.

Kolding og Lund. Marts måned bliver dobbelt op på udstillinger. Fredag 28. februar åbner Galleri Pagter en udstilling med udvalgte malerier – faktisk min første separatudstilling i Kolding, siden jeg flyttede fra byen i 1987. Galleriets indehaver, Orla Pagter, har sammensat et utraditionelt udvalg af både helt nye værker og enkelte fra sidst i 1980’erne. Samtidig viser galleriet en serie keramiske krukker af Christian Bruun.

Blot en uge senere – lørdag 8. marts – åbner Jäger & Jansson Galleri i Lund en udstilling med nye malerier og collager – de fleste skabt i sidste halvdel af 2013. Det bliver et glædeligt gensyn med det lille charmerende svenske galleri – jeg deltog med otte mindre malerier på temaudstillingen “Jazz” tilbage i januar 2011. Denne gang fylder jeg hele overetagen.

Mere info om begge udstillinger følger snarest.