Fernisering i Kolding

Stor TAK! til alle, der fandt vej til Galleri Pagter i fredags og til ferniseringen på min udstilling med malerier og collager, fortrinligt akkompagneret af Christian Bruuns meterhøje keramiske krukker. Det var godt at se (og gense) jer, og jeg håber der i den kommende måned vil være endnu flere, der kigger forbi Adelgade og galleriet. Her er lige en håndfuld fotos fra åbningen. Find praktiske informationer som fx åbningstider i galleriet og presseomtale på www.pryds.com/pagter2014. På gensyn i Kolding!

Galleri-Pagter-fernisering_002_Foto-EVA-PRYDS_retouchLO
Ferniseringsgæster i højt humør omkring Christian Bruuns keramiske krukker og – på væggene – mine malerier. Foto: Eva Pryds

.

Galleri-Pagter-fernisering_023_Foto-LARS-PRYDSretouchLO
Et kig ind i udstillingsrummet hos Galleri Pagter.

.

Galleri-Pagter-fernisering_008_Foto-EVA-PRYDSretouchLO
Der var mange glædelige møder med venner og bekendte fra den gang, jeg voksede op og blev voksen i Kolding. Her er det en klassekammerat fra gymnasietiden der hilser på – et gensyn efter hele 33 år! Foto: Eva Pryds

.

Galleri-Pagter-fernisering_025_Foto-LARS-PRYDSretouchLO
Min bedste ven og nabo gennem fire år Jørgen Ole havde – naturligvis – kreeret et skilt der bød velkommen hjem. Med reference til dualiteten mellem Kolding og min anden “hjemby”, Venedig, som maleriet i baggrunden er inspireret af. Tak for dét skilt, gamle ven!

.

Galleri-Pagter-fernisering_009_Foto-EVA-PRYDSretouchLO
Vore gode venner og kolleger Lene Frantzen og Arthur Tudsborg forsøger at forklare ét eller andet teknisk for mig og min far, der naturligvis også var med til ferniseringen. Eller var det en morsom historie fra gamle dage? Foto: Eva Pryds

.

Galleri-Pagter-fernisering_011_Foto-EVA-PRYDSretouchLO
Ferniseringen er slut, mørket har sænket sig over byen, gæsterne er gået for i dag og der er stille i galleriet. Eva Lone har fra gaden fotograferet en glad og tilfreds udstiller gennem vinduet. Foto: Eva Pryds

.