Fruens nye bog

“Fruen i det nye Silkeskørt
Læner sig og knitrer mod min Mave”

– skrev Frank Jæger i det udødelige digt “April April” i 1969. På fredag læner fruen sig ind over disken med sin nye strikkebog “Tekstile Smykker” – der udkommer på Fanø i forbindelse med årets Strikkefestival. Om det ligefrem kommer til at knitre, skal blive interessant at se, men forhåbentlig vil der efterfølgende være noget at plukke og “plante i sine Minders Have”.

Jeg har haft den store fornøjelse at designe bogen og har desuden fotograferet de mange skønne smykker – både på Lisbeths gamle, smukt slidte ungpige-gine fra Vigerslev Skole og på vores meget yngre datter Nina Maja. Bogen udkommer på vores eget Forlaget på Tredje.

Se mere om og smugkig i bogen på
www.storslaaetstrik.dk/tekstile-smykker

Tolstrup_TekstileSmykker_0921

Tolstrup_TekstileSmykker_0923