Hjem » Blog » Kunst2100 i Docken – 22-23 nov.

Kunst2100 i Docken – 22-23 nov.

INVITATION_Docken-nov-14

Så er vi ved at være klar til årets udstilling med Kunst2100 i Docken. Bestyrelsen og en række arbejdsgrupper har gennem de seneste måneder arbejdet på at skrue et festligt program sammen til to gode lange dage i det gamle saltlager med den rå charme. Plakat, katalog og flyers er sendt til trykkeriet og prydes alle af en skøn flok glubske piratfisk, tegnet af Jens Flindt – i et omslagsdesign udtænkt af Anette L. Haslund og let bearbejdet af mig.

54 af Kunst2100’s medlemmer har meldt sig til – samme antal som sidste år – og udstillingen af medlemmernes værker er naturligvis omdrejningspunktet. Som noget nyt har vi i år en collage-workshop, hvor alle er velkomne til at klippe og klistre; der er tre små koncerter med levende musik ved hhv brødrene Torkil og Kaspar Joli (klaver og guitar) og Mikala Lykke, der synger egne kompositioner, og Kunstavisens redaktør Tom Jørgensen holder et lille foredrag. Vi trækker atter tre vindere i det traditionsrige billedlotteri – og Lisbeth fortæller fra scenen om sin nye bog Tekstile Smykker.

Festlighederne skubbes i gang kl. 11.30 lørdag med en åbningstale af Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, og så er der ellers åbent på udstillingen til kl. 17 begge dage – dørene åbnes kl. 11. Der er café i Docken – gratis bustransport fra Århusgade hver hele time – og entreen er på bare 20 kr. Vi håber på mange glade besøgende – helst flere end de 1000, der sidste år fandt vej til Færgehavnsvej og Docken.

Se tidspunkter for programmet og oversigt over deltagerne på www.kunst2100.dk – eller download et printvenligt program i pdf her:

pdf_whiteKATALOG_Docken-nov-14