Kvindestemmer 2015: Lørdag 11. april

Kvindestemmer2015_21x21_Forsiden

For sjette år i træk har jeg haft fornøjelsen af at designe invitationen til “Kvindestemmer” – den traditionsrige festlige lørdag eftermiddag, hvor forfattere og musikere vil fortælle om deres arbejder og læse op deres bøger samt spille noget af deres egen musik. Alle kvinder, forstås.

I år er formatet ændret fra de foregående fem års A5 til et kvadratformat, der viser samtlige optrædende på forsiden, samt arrangementets titel sat i min helt egen skrifttype, TolleOne.

Lisbeth er igen konferencier, og på programmet er en stjernerække af kunstnere: Pia Tafdrup, Signe Svendsen, Lise Seier Petersen, Jette Drewsen, Pia Boda & Marie Wärme Duo samt Eva Tind. Arrangører er Folkevirke, Dansk Blindesamfunds Kvinder, Kvinder i  usik og Kvindelige Kunstneres Samfund. Stedet er Jazzhouse, Niels Hemmingsensgade i København, tidspunktet 11. april kl. 11.30 til 16.00.

Se hele programmet herunder eller på www.folkevirke.dk

Kvindestemmer2015_21x21_Bagsiden