Hjem » Blog » ÅV15 – besøg Østerbros kunstnere i weekenden

ÅV15 – besøg Østerbros kunstnere i weekenden

AAV15_86x75mmKunst2100

Vil du se, hvordan en kunstner arbejder? Så er muligheden der i denne weekend 25.-26. april, hvor der er Åbne Værksteder på Østerbro. 27 kunstnere byder indenfor på i alt ti forskellige adresser og er klar til at vise både færdige værker og skitser frem – og til at snakke med de besøgende om det kunstneriske arbejde og ideerne bag.

Arrangør er Kunst2100, hvis bestyrelse jeg har fornøjelsen af at være formand for. For 11. år i træk går medlemmer af Kunst2100 i dialog med publikum ved at invitere indenfor til et sjældent kig i “maskinrummet” på atelierer og værksteder. Selv deltager jeg ikke i år, men Lisbeth har lånt et hjørne hos Troldanden i Hobrogade 10, hvor hun vil vise sine Tekstile Smykker og præsentere bogen af samme navn. Bogen kan du læse mere om her.

Download folderen med kort over de ti værksteders placering – alle inden for gå-afstand – eller hent et eksemplar på et af de to Østerbro-biblioteker, hos bageren eller andre udvalgte steder i bydelen. På gensyn lørdag eller søndag – der er åben begge dage kl. 11–17.