Hvilken Pryds-udstilling skal du se i år?

Den trykte udgave af Lars Pryds’ udstillings-tour-plan udleveres på udvalgte udstillinger. Oversigten opdateres løbende på pryds.com/tour

 

Nu er kvantitet jo ikke altid et succeskriterium, men efter antallet af udstillinger i min kalender at dømme tegner det godt for 2017. Med otte aftaler i hus allerede nu bliver der ikke mange stille måneder på udstillingsfronten.

De fleste er gruppeudstillinger, men faktisk er det jo næsten det sjoveste – at komme ud at vise sit arbejde frem blandt gode kolleger. Den samlede oversigt – som naturligvis opdateres løbende, når der forhåbentlig træffes endnu flere aftaler – kan ses på pryds.com/tour

Den første udstilling åbner 1. februar – i Helligaandshuset, hvor de to kunstnergrupper K2 (fra København, dér er jeg medlem) og Art Phönix International (fra den tyske by Stuttgart) udveksler europæiske erfaringer under titlen DIALOGER. Herunder et enkelt af de fire malerier, jeg har med på udstillingen, samt udstillingens plakat, som jeg også har designet.

Forhåbentlig ses vi – enten på onsdag eller ved en af de øvrige udstillinger.

 

Lars Pryds: “The Window”, 2017. Maleri/collage på lærred, 50 x 50 cm. © Foto: Lars Pryds

 

Lars Pryds med plakaten for udstillingen “DIALOGER” med værker af medlemmer af kunstnersammenslutningerne K2 – Københavnske Kunstnere og Art Phönix International, Stuttgart, Tyskland, i Helligaandshuset, København, 1-12 februar 2017. Foto: Lisbeth Tolstrup