Fernisering, kunstnerbøger, TB17 og Power Spots

Nyhedsbrev nr. 4, 2017 fra Tolstrup & Pryds
Tilmeld dig på www.pryds.com/news

Kære alle –

Nu ser det endelig ud, som om foråret er på vej! Det fejrer vi med en lille håndfuld glade nyheder, deriblandt en enkelt fernisering og et par arrangementer, det kunne være godt at få skrevet ind i kalenderen allerede nu.


Velkommen til fernisering på udstillingen BLÅ TIME
lørdag 1. april kl. 14.00–16.00
i Galleri Art for Future, Vigerslevvej 142, Valby.
Lars deltager, sammen med 22 andre af galleriets kunstnere, som til lejligheden har fundet de blå toner frem.
> art-for-future.com/bla-time.html


Billedkunstner Torben Søborg driver inspirerende artists-books.eu, en non-profit hjemmeside om kunstnerbøger. Her findes bl.a. imponerende 6.900 billeder af 1.860 kunstnerbøger, skabt af 314 kunstnere fra 66 lande. Torben Søborg, der selv primært arbejder med grafik og video, har netop føjet to af Lars’ bogværker til oversigten – se dem her:
> artists-books.eu/lars-pryds-books.htm


På tegnestuen har vi i den seneste tid – i tæt samarbejde med Dorte Kampp Kruse fra BIBLIOTEKET på Rentemestervej – arbejdet med forberedelserne til Tekstile Bogdage 2017. Og ja, sidste gang var der kun én bogdag, men i år har vi udover lørdagens Tekstile bogmarked et søndags-seminar om udgivelser i et tekstilt univers.
Download det foreløbige program som pdf her, eller følg med på Facebook – se link herunder. Og sæt to store krydser i kalenderen:

Lørdag–søndag 2.–3. september 2017.
BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, København NV.
> www.facebook.com/tekstilebogdage/


Lars’ maleri “Det Svenske E” hænger nu i Colorida Art Gallery i Portugals hovedstad Lissabon, sammen med seks malerier på 50×50 cm. Samtidig udstiller kunstnere fra Japan, Schweiz, Storbritannien og Ukraine.
> Se billeder fra udstillingen her: pryds.com/colorida


Endelig er Lars blevet inviteret med i projektet Power Spots, initieret af Bo Gorzelak Pedersen. Ti kunstnere skaber hver et værk med udgangspunkt i den amerikanske komponist Max Ridgways musik, inspireret af mystiske og ‘kraftfulde’ steder rundt om på kloden. Tid og sted for udstillingen er endnu ikke fastlagt, men du kan se hvilke ti kunstnere, der er med – og høre musikken på
> bogorzelakpedersen.dk


Og husk – TEX-antik er altid et besøg værd, hvis du er sulten efter en antikvarisk håndarbejds- eller tekstilbog – eller måske en god bog fra vores afdeling om design, grafik, foto, skulptur mm. Vi arbejder løbende på at holde de mange emnegrupper ajour og kan love jer, at der er godbidder på vej i de fleste af dem.

Mange hilsner fra
Lisbeth Tolstrup og Lars Pryds