Hjem » Blog » To bestyrelsesposter, plakater til udstillinger, nye collager og en strikkebog sendt til tryk. Plus det løse

To bestyrelsesposter, plakater til udstillinger, nye collager og en strikkebog sendt til tryk. Plus det løse

Visuelt Forums nye bestyrelse fra marts 2018. Foto: Wouter van Dam.

Huuh, jeg synes godt nok marts og april har været et par hektiske måneder so far. I marts blev jeg valgt ind i hele to bestyrelser – først i Visuelt Forum, en specialgruppe for visuelle formidlere under Dansk Journalistforbund, og 11 dage senere i Københavnsafdelingen af Forening for Boghaandværk, den stolte forening, der blev stiftet i 1888 til formål at udbrede kendskab i bogens fremstilling samt at fremme kvaliteten med hensyn til form, funktion og udførelse.

To foreninger, jeg har været medlem af i årevis – hvor mange fortaber sig i min hukommelse, og det er fra før alt blev registreret af Facebook. Jeg håber, jeg kan være med til at give lidt tilbage til den branche og den faglighed, jeg har været så optaget af altid.

I marts trodsede billedhugger Malene Bjelke og jeg snestormen og kørte en Ford Transit fyldt med billeder og skulpturer ned gennem Tyskland for at repræsentere K2 – Københavnske Kunstnere på kunstmessen ARTe i Sindelfingen, nede ved siden af Stuttgart. K2 hviler dog ikke på de tyske laurbær – vi er i fuld gang med at forberede næste projekt – udstilling i Galleri Rasch på Bornholm. Her er en af plakaterne (for der er to) for udstillingen. Fernisering 14. maj i Rønne.

En anden udstilling er dog åbnet inden da: min separatudstilling #1 i mit nye lokalområde – hos det smukt beliggende Galleri Ewald, med udsigt over Stege Nor lige dér midt på Møn. Her er der fernisering søndag den 29. april, men udstillingen er åben allerede fra Store Bededag den 27. Hos Ewald bliver udstillingen bygget op af malerier i stort format samt en serie helt nye collager – blandt andet med materiale bragt med hjem fra Tyskland i marts. Her er tre af dem:

Den tredje ø i forårets kalender er Masnedø – hvor jeg også har fornøjelsen at have designet plakaten til den traditionsrige Sommerudstillingen, ud fra et af mine malerier. Jeg er gæsteudstiller, og glæder mig til at være med i fortet. Plakaten? Den får I at se senere, der er to udkast i spil, og det er ikke besluttet om det bliver den ene eller den anden. Men udstillingen åbner 28. juni.

Og nåja – så var det alt det andet mindst lige så vigtige: Har sendt årets første numre af både JOURNALEN, DL magasinet og Quarterly Analytics til tryk – og ikke mindst Forlaget på Tredjes næste bog: Lita Rosing-Schows Strik fra Verdens Tag – som udkommer den 5. maj i Knitwork Kitshop på Østerbro, vores gamle ‘hood. Se mere om dét på fp3.dk

Og husk – årets udstillinger listes på pryds.com/tour18.
Jeg håber, vi ses derude!