BT smider punktummer og seriffer

Torsdag den 29. marts udkommer BT i nyt design – og har i den forbindelse også fået frisket avisens logo op. Det nye logo har stadig de to bogstaver i hvid på en rød firkantet baggrund – men noget mangler: B.T. er nu BT – uden punktummer. Serifferne er også forsvundet – den nye logoskrift er en stram, fed sans serif med skygge og udtoning som skal få logoet til at fremstå tredimensionelt.

Tegnestuen eTypes har designet det nye logo, mens det design og layout af selve avisen og diverse digitale platforme er udviklet af inhouse designere på B.T. – eller BT, som som vi jo skal vænne os til at kalde avisen nu.

Herunder kan du se de to logoer – det nye og det gamle. Hvad for ét synes du bedst om?

Læs også: bt.dk/danmark/velkommen-til-det-nye-bt

I øvrigt: Den nye avis uddeles gratis til morgenfriske københavnere på premieredagen – så kig efter det nye logo hvis du krydser Nørreport, Kongens Nytorv, Rådhuspladsen, Vesterport eller Amagertorv torsdag mellem kl. 8 og 9.

bt_nyt_logo
Det nye BT-avishovede: Sans serif, skygger og asymmetrisk placering på rød bund.

BT_gammelt_logo
Det gamle B.T.-logo – ren rød og hvid, fed, centreret serif-skrift og firkantede punktummer.