Tre juleudstillinger med Pryds-genstande

December måned er sæson for juleudstillinger i gallerier verden over. Jeg har fornøjelsen at være repræsenteret i hele tre sammenhænge – så der er gode muligheder for at finde julegaver, der kan tages med hjem med det samme og pakkes ind til træet.

galleripagterfrontGalleri Pagter i Kolding har hængt en lille serie af mine collager op på væggene, og min bog Pages of a Non-Existent Diary kan naturligvis købes i galleriet, der i december måned desuden viser maleri og grafik af blandt andre Hans August Andersen, Ken Denning, Jesper Christiansen, Annette Juel og Gudrun Pagter samt saltglaseret keramik af Hans og Birgitte Börjesson.

I Galleri Lisse Bruun, København, deltager både Lisbeth og jeg efter en vellykket “Parløb”-udstilling i galleriets traditionsrige juleudstilling, sammen med hele 24 af galleriets øvrige kunstnere og gæster. Her vises to malerier i formatet 60×45 cm: “Grønt og sort X” og “Plus skabelon”, begge fra 2013. Lisbeth har tre minitekstiler med på udstillingen – “Fantilope” og to “Blinde vagter”.

Endelig har chefkurator i Saatchi Online, Rebecca Wilson, der også er direktør i Saatchi Gallery, London, udvalgt en af mine collager, “Tre der peger” (herunder), som et af blot 50 værker i en præsentation af “Originals for $1,500 and Under” – ganske givet også et tema, der er valgt med øje for den søde juletid og sidste øjebliks juleindkøb. Se også andre collager og malerier på min profil på saatchionline.com/pryds

I det nye år er der allerede et par gode udstillinger i kalenderen – i marts måned udstiller jeg i Jäger & Jansson Galleri i Lund, Sverige, og til august er både Lisbeth og jeg i Kunstbrænderiet, Vejle, inviteret af Vejle Kunstforening.

Ha’ en rigtig god jul og et godt nytår – og på gensyn i 2014!

Lars Pryds: "Tre der peger", 2009. Maleri/collage på papir, ca. 28x23 cm.
Lars Pryds: “Tre der peger”, 2009. Maleri/collage på papir, ca. 28×23 cm.