Modspil i Kunstbrænderiet, Vejle, 23/8–28/9 2014

Modspil-A4-v3-ramme

Lørdag 23. august åbner en stor udstilling med værker af Lisbeth Tolstrup og Lars Pryds i Vejle Kunst­forenings stemningsfulde udstillingssted Kunstbrænderiet, Præstegyde 3, Vejle. På to etager i det tidligere brændevinsbrænderi vises nye tekstile objekter, malerier og collager.

Det er anden gang, Tolstrup og Pryds er inviteret af Vejle Kunstforening. Første gang var i 1993 med udstillingen “Fra Mørket”. Den gang skrev Vibeke Kruse i Vejle Amts Folkeblad, at udstillingen var “blandt de bedste, der overhovedet har været vist i foreningens regi”. I anmeldelsen fra 23. januar 1993 hed det desuden bl.a.:

“Udstillingen er også usædvanlig i sit kropssprog. Den vil fysisk i kontakt, appellerer til berøring af gummi og metal, jern og sten. Den fanger en stemning, som er svær at sætte ord på. En blanding af mystik, blodig alvor – og befriende humor emmer i luften” og afsluttende: “Til Vejle Kunstforening kan man efter denne oplevelse kun sige: Sikken flot start på udstillingsåret!”

Vi glæder os til at opbygge endnu en usædvanlig udstilling i Kunstbrænderiet. Rammerne er i hvert fald til det. På gensyn til august!

Velkommen til fernisering lørdag den 23. august kl. 11.00

Kunstbrænderiets åbningstider:
Onsdag–fredag kl. 12.00–16.00
Lørdag–søndag kl. 10.00–15.00

Kunstbrænderiet, Præstegyde 3, 7100 Vejle
www.kunstbraenderiet.dk

Udstillingens titel Modspil refererer til det samarbejde og dermed modspil, Lisbeth og Lars har givet hinanden gennem de seneste 30 års samliv og samarbejde. Udstillingen er efterfølger til kunstnerparrets seneste fællesudstilling “Parløb”, der fandt sted i det københavnske Galleri Lisse Bruun i oktober–november 2013. Se mere om “Parløb” her: www.pryds.com/par

Klik her for at se alle blogindlæg om Kunstbrænderiet og Modspil

pdf_whiteVærkfortegnelse for udstillingen: Modspil2014-Vaerkfortegnelse_CV

Pressefotos (kan frit anvendes ved omtale af udstillingen). For billeder i endnu højere opløsning, venligst kontakt pryds@mac.com:

.

Kunstbrænderiet: Det tidligere brændevinsbrænderi fungerer nu som udstillingssted for Vejle Kunstforenings udstillinger. Foto: Lars Pryds
Kunstbrænderiet: Det tidligere brændevinsbrænderi fungerer nu som udstillingssted for Vejle Kunstforenings udstillinger. Foto: Lars Pryds

 

 

Modspil-A4-ramme