Hjem » Blog » Ny hjemmeside til Sommerudstillingen

Ny hjemmeside til Sommerudstillingen

Den nye hjemmeside for Sommerudstillingen Masnedøfort – med udstillingsperiodens datoer. I baggrundsbilledet anes et udsnit af “Monologue, Yellow Bells”, en tekstil skulptur af Inger Odgaard (foto: Lasse Hansen).

 

Den traditionsrige Sommerudstilling på Masnedøfort åbner i år den 27. juni. Indtil da kan man nu se tilbage på de 22 udstillinger, der gik forud. Sommerudstillingens hjemmeside har nemlig fået nyt design og masser af indhold.

Tidligere forsvandt det foregående års informationer, når den aktuelle sammensætning af udstillinger og arrangementer blev offentliggjort, men nu findes et arkiv over samtlige udstillinger fra 1997 og frem til i dag – hvem udstillede, hvilke koncerter og arrangementer blev afholdt osv. Der er fotos fra flere af udstillingerne.

Om få år kan Sommerudstillingen fejre 25 års jubilæum og er forlængst blevet en institution i området, der trækker besøgende fra hele landet og fra bl.a. Tyskland, ikke mindst fordi der ofte deltager tyske kunstnere i udstillingen.

Det har været en ren fornøjelse at pløje de gamle kataloger igennem, scanne forsiderne og lægge dem på hjemmesiden. Tak til Claudio Bannwart for lån af katalogerne og til Marianne Thiim for indtastning af alle informationerne.

Sommerudstillingen 2019 åbner 27. juni
I det nye design, som jeg har arbejdet med de seneste måneder, er der lagt vægt på overskuelighed og tilgængelighed. Et velfungerende standard-WordPress-tema er udgangspunkt for enkle, rene sider med let læsbart indhold – og på forsiden markante, grafiske “skilte” der henviser til de vigtigste informationer: udstillerne, den aktuelle arrangementskalender og en introduktion til historien.

Vi er allerede begyndt at offentliggøre årets udstillere, koncerter, workshops og øvrige arrangementer – så følg med, når sommerudstillingen.dk opdateres. Om få uger løfter vi sløret for årets plakat. Den bli’r flot!
Og husk: Der er fernisering torsdag den 27. juni kl. 16-18. Alle er velkomne!

 

Sommerudstillingen Masnedøfort
Fortvej 8, DK-4760 Vordingborg
27. juni – 4. august 2019
Åben: Tirsdag–søndag kl. 12-17. Mandag lukket.
27. juni dog kun åben kl. 16-18 (fernisering).
www.sommerudstillingen.dk

 

Mit arbejdsbord fotograferet under arbejdet med den nye hjemmeside til Sommerudstillingen. På bordet ses et udvalg af de tidligere kataloger – bl.a. de to yderpunkter: Det første fra 1997 og det seneste fra 2018. På skærmene ses en tidlig udgave af forsiden samt indgangen til den måske vigtigste del af sitet: den aktuelle kalender!